Categorieën
Nieuws

Brita Sweden: kunststof vloerkleden, decoratieve kussens en meer goeds uit het Noorden

Ben jij nog niet bekend met Brita Sweden? Dit Scandinavische merk is momenteel bezig met het veroveren van interieurzaken door heel de Benelux. Ook op het internet wordt er steeds meer gezocht naar producten van dit bijzondere Zweedse merk.

Brita Sweden is een familiebedrijf uit, zoals de naam al aangeeft, Zweden. Scandinavië heeft een sterke reputatie op het gebied van meubilair en woonaccessoires. Dankzij grote namen als IKEA is er een brug gebouwd voor andere merken om hun producten aan te bieden aan een groeiende markt.

Het merk Brita Sweden ontwerpt onder andere beddengoed, wollen dekens (groot en klein), decoratie kussen and kunststof tapijten. De producten van het merk zijn te herkennen aan hun tijdloze en stijlvolle ontwerpen welke uitstekend tot hun recht komen in welke kamer dan ook. Het modern design geeft echter een typisch Zweeds tintje aan de ruimte.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid staan voorop

Eén van de redenen waarom producten uit Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland populair zijn buiten Scandinavië, is de nadruk op duurzaamheid. Er wordt veel aandacht besteedt aan recycling, cradle-to-cradle, CO2-afdruk en andere zaken die bepalen of een product “groen” genoemd mag worden.

Daarnaast zijn producten uit deze regio van uiterst hoge kwaliteit. Er wordt gekozen voor de beste materialen en er worden enkel contracten gesloten met de beste leveranciers. Brita Sweden vormt geen uitzondering op de regel.

Brita Sweden: Plastic vloerkleden voor iedere woonkamer

Het meest populaire product van Brita Sweden zijn met stipt de plastic vloerkleden. Deze kunststof tapijten variëren van klein naar groot. De prijzen van de kleden zijn afhankelijk van de oppervlakte. Voor een klein tapijt betaal je rond de 60 euro terwijl de grotere kleden een paar honderd euro kosten.

Deze kosten vallen echter reuze mee als je ziet hoe lang een plastic vloerkleed van Brita Sweden meegaat. De materiaalkeuze, plastic, is zeer gunstig voor langdurig gebruik. De kleden nemen geen stof, zijn uitwasbaar en zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

De vloerkleden komen in vele fraaie designs. Er is voor iedere smaak wat wils. Bovendien zijn de ontwerpen neutral genoeg dat ze bij verschillende inrichtingen toepasbaar zijn. Een kunststof tapijt van Brita Sweden past zowel bij een huis met een moderne, minimalistiche inrichting, als een woning met een retro uitstraling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *